Sexnovell: Rakningen

På väg mot bilen hade vi stött på Kurt och Britta igen. Kurt hade bjudit in Johan och Karin på middag i deras villa samma kväll så jag fick tillbringa min kväll med föräldrar och syster. Det kändes lite konstigt efter dagens upplevelser, men jag gjorde mitt bästa för att delta i middagsdiskussionerna som var av mindre sexuell natur. Vi var inne i Corralejo och åt middag och tog därefter en promenad utmed havet tillbaka till hotellet. Vi bodde i en fyrarumslägenhet så både jag och Lisa hade egna rum och det var skönt. När vi kommit tillbaka till hotellet drog jag mig tillbaka till mitt rum för att läsa. Mina föräldrar tyckte nog att jag var lite osocial men å andra sidan förväntar de sig inte så mycket mer eftersom jag var i den åldern jag var. De var glada över att jag över huvud taget hade följt med på resan utan minsta tjafs.

Under hela kvällen funderade jag naturligtvis mycket över vad som hänt under dagen. Gång på gång kände jag hur lemmen hårdnade och så fort jag blundade såg jag Karins renrakade fitta framför mig. Eller Johan när han stod och tog Karin bakifrån. Jag undrade förstås också över morgondagen och fantiserade om vad som skulle kunna hända. Lite frustrerande kändes det såklart att jag fortfarande var oskuld trots att jag varit så nära att få göra det flera gånger. Kanske tyckte Johan och Karin att det var att gå för långt. Karin var ju trots allt Johans fru. Jag vågade ju inte riktigt fråga heller. Det var inte alls jag som styrde det som hände utan det verkade som Karin och Johan planerat alltsammans från början. Jag blev mer och mer upphetsad medan jag låg där och fantiserade och bestämde mig för att ta en dusch och kanske lätta lite på trycket trots att jag redan haft ett antal utlösningar under dagen.

”Jag tar en dusch” hojtade jag för att överrösta TV-bruset från vardagsrummet där resten av familjen satt och sippade vin, och Lisas fall läsk, medan de tittade på någon fånig amerikansk film dubbad till spanska. ”Mmm, gör det du” sa pappa. Jag låste dörren och lät återigen lemmen få fritt spelrum när den sprätte ut ur kalsongerna. Jag hade blivit riktigt röd på rumpan och runt snoppen. Medan jag stod och smorde in mitt stånd och trakterna runt omkring med After sun, fick jag syn på mammas ladyshave i duschen. Själv hade jag inte tänkt på att ta med några rakprylar. Jag rakade mig oftast bara varannan eller var tredje dag, och då brukade jag låna pappas rakapparat. Jag tänkte att nu är det kanske min tur att överraska Karin och Johan. Bara tanken att raka av mig allt könshår var otroligt upphetsande. Varför inte ta allting med en gång tänkte jag och sträckte mig efter mammas raklödder. Jag skakade flaskan, sprutade ut lite lödder och började sakta smeta ut det i armhålorna och på bröstet. Inte för att jag hade så mycket hår där men jag ville ha bort allt, utom på huvudet, precis som Karin och Johan. Det gick ganska snabbt att raka bort det lilla hår som fanns där.

Därefter tog jag en nagelsax och klippte ner busken runt kuken, löddrade in hela könsregionen och började lugnt och metodiskt att raka bort det återstående håret. Jag fick skölja av allt och börja om med löddret efter tag. Det var inte lite hår man hade här nere. Jag försökte komma åt så långt som möjligt bak mot anus också genom att sätta mig på golvet framför den största av de två badrumsspeglarna som täckte hela dörren. Det underlättade förstås att jag hade världens praktstånd under hela rakningsakten. Ingen slak penis som hängde i vägen. Till slut var jag helt slät och ställde mig i duschen för att skölja bort hår och lödder.

Duschstrålen spolade sakta av allt lödder samtidigt som jag smekte över de lena könsdelarna. Vilken känsla! Här stod jag helt renrakad. Jag var tvungen att sätta upp duschslangen i fästet och hoppa ut på golvet, som jag blötte ner, för att kolla mig själv i dörrspegeln. Jag var jättekåt och runkade ett kort tag framför spegeln innan jag hoppade tillbaka in i duschen igen och lät säden komma. Sedan tvålade jag in mig och upptäckte några återstående hårstrån som jag tog bort. Tanken slog mig att det kunde bli lite pinsamt väl tillbaka hemma igen, när man skulle duscha efter skolgympa och annan träning. Men, men det var inte så mycket jag kunde göra åt nu mer än att fråga Johan och Karin imorgon hur lång tid de tror att det tar för håret att växa ut igen.

Nästa morgon var jag först vid jeepen, och fick vänta ett litet tag på de andra. Rodnaden runt om underlivet hade övergått till en svag solbränna över natten och nu såg man knappt skillnaden gentemot solbrännan på den övriga kroppen. Johan och Karin kom så småningom och vi for iväg mot stranden igen. På vägen ut frågade de hur jag tyckte gårdagen hade varit. De var lite oroliga att jag hade tagit illa upp. Karin berättade att alltihopa varit mer eller mindre planerat in i minsta detalj. De hade till och med räknat med att jag skulle ha världens stånd när vi kom fram, och planerat att Karin skulle runka av mig. ”Det var en bra ice-breaker” menade Johan. ”Tycker du inte?” Jag kunde inte annat än att hålla med.

”Idag kan vi ju klä av oss redan här” sa Karin och skrattade när vi kommit fram till slutet av hagen precis innan stranden tog vid. Vi slängde av oss kläderna och jag försökte ställa mig lite framför Karin och Johan så att de skulle kunna se. ”Nämen” utbrast Karin som såg det först. ”Jag tror någon har blivit inspirerad här” Min nyrakade lem började växa något på grund av uppmärksamheten men det var den inte ensam om. Även Johans kuk hade hamnat i ett halverigerat tillstånd. ”Oh, jäklar, nu ser den ju enorm ut” sa han. ”Häftigt Tom, nu är du en riktig smoothie precis som vi” sa Karin och gav mig en liten lätt smekning runt kuken för att känna. Den behandlingen räckte för att kuken skulle resa sig helt. ”Jaha, här står vi och hetsar upp oss” sa Johan. Det kanske är bäst att vi killar tar på oss igen åtminstone när vi passerar alla barnfamiljerna på första delen av stranden”. Jag höll med. Sedan skyndade vi oss bortåt mot klipporna och när det blivit lite glesare med folk kastade vi av kläderna igen men då hade våra respektive erektioner redan lagt sig. Det var verkligen en frihetskänsla att gå helt naken på stranden. Rakningen gjorde dessutom att man kände vinden mot huden på ett helt annat sätt.

När vi kom ner till ”vår” strand hade havet suddat ut alla spår från gårdagen men det var två par nya fotspår av fötter som hade korsat stranden, förmodligen tidigare under morgonen. Vi slängde ner våra prylar och medan Karin tog fram solskyddssprayen hoppade Johan upp på klipporna som ledde vidare bort mot stranden. När han nått toppen ropade han tillbaka ”Det är i alla fall ingen på nästa strandremsa, men jag ser spåren fortsätta hela vägen”. ”Ja, ja, kom ner nu” sa Karin med hög röst. Sedan vände hon sig mot mig och sa ”Vi pratade om det som hände igår, jag och Johan, och kände att vi kanske var lite taskiga mot dig”. ”Taskiga?” sa jag frågande. ”Ja, eller du vet – kåtade upp dig hela tiden och sen fick du bara titta på och sitta och onanera själv. Jag menar du har ju fortfarande inte fått stoppa in den på riktigt.” ”Att du skulle sitta och runka hade ju vi planerat för att vi själva blev upphetsade av det” sa Johan som kommit tillbaka från sin lilla ministrapats. ”Jo, det är klart” sa jag och tittade ner i marken samtidigt som jag såg de oerhört upphetsande bilderna från gårdagen flimra förbi på näthinnan. Lemmen ville inte vara still och nu nådde det pånyttfödda ståndet nästan Karins lår på väg upp mot full erektion. ”Men jag hade en fantastisk dag igår ändå” fortsatte jag. ”Om du vill bli av med oskulden står jag gärna till tjänst, bara så att du vet” sa Karin och tog ett kamratligt tag om min resta lem. ”Vadå, här och nu?” sa jag och ångrade genast att jag verkat så angelägen. ”Jahaa, om det är det du vill” skrattade Karin. Hon vände sig mot Johan som stod med sin växande kuk i handen och runkade den lite lätt. ”Och idag får du sitta bredvid och runka, nu ska Tom få ha mig för sig själv” sa hon. ”Of course” sa Johan. ”Kom” sa Karin och ledde mig till den närmaste strandmadrassen med ett fast grepp runt min kuk.

Hon la sig ner på rygg och bad mig att göra henne ordentligt våt. Hur då, såg jag antagligen ut som jag tänkte fråga för sedan la hon till ”…som du gjorde igår”. Jag satte mig på huk framför henne och började smeka hennes fötter och ben uppåt. Karin blundade och visade inledningsvis inga tecken på upphetsning. Jag fortsatte uppåt och smekte förbi könet upp på magen, mot brösten. På alla fyra stod jag över henne och sänkte mig så och gav bröstvårtorna några lätta kyssar innan jag sög in, först den ena sen den andra, i munnen. Jag lekte lite extra med hennes ring som satt i den vänstra bröstvårtan. Vårtorna styvnade något och samtidigt som jag böjde mig fram kände jag att jag kom åt hennes lena mus med toppen av ollonet. Då hörde jag för första gången att hon andades till lite. Jag var nog på rätt väg i alla fall. Sakta tog jag mig neråt musen och gav henne en blöt kyss mitt på, där ollonet tidigare lämnat lite sekret. Det smakade salt och jag slickade i mig lite av min egen vätska. När jag slickat ett en stund över klitoris och gått på upptäcktsfärd mellan blygdläpparna med min tunga sa Karin ”om du fortfarande vill tror jag att jag är redo nu”. ”Visst” sa jag och fick en pirrande känsla i magen.

Jag satte mig upp på knä och tittade ner på min rakade kuk som nosade försiktigt på Karins lika rakade fitta. Det var en underbar och mycket upphetsande syn. Snett till vänster en bit ifrån låg Johan på sidan och runkade sin fullt erigerade penis. Karin reste sig upp på armbågarna och drog ner mig över sig med ena armen. Jag halvlåg över henne fortfarande med knäna i marken och hon tog tag i kuken med ena handen och runkade den lätt mot sin fittöppning. Sedan drog hon ollonet upp och ner i skåran och när hon gjorde det kände jag hur blött och glatt det var av våra könssafter. ”Är du beredd?” frågade hon och tittade allvarligt på mig med kåta ögon. Jag nickade. ”Den är väldigt stor, så du får ta det lite försiktigt.” Hon fortsatte smeka sin egen klitoris med mitt ollon och tog tag om min nacke med den lediga handen, drog ner ansiktet mot sitt eget och gav mig en blöt kyss. Jag mötte hennes tunga och hon förde sakta in min kuk i sitt varma sköte. Det var lite trångt men gled på bra tack vare att vi var så blöta. Vi stönande till båda två och jag hörde hur Johan harklade sig av kåthet.

Sakta började jag stöta. Karin stönade. ”Åhh, knulla mig med din jättekuk” väste hon. Det var en fantastisk känsla, minst lika skön som när hon tog mig i munnen dagen innan. Men det här var större, och jag tänkte att här och nu är jag inne på riktigt i en kvinna för första gången. Jag är inte oskuld längre. ”Knulla mig, knulla mig hårt, tryck in kuken hela vägen” stammade Karin fram mellan motjucken. Antingen var hon väldigt kåt nu eller också spelade hon fantastiskt bra. Jag tryckte in kuken i botten och hörde hur Karin gurglade till. Hennes lena fitta gled mot min nyrakade hud runt kuken när jag gjorde några cirkelrörelser med kuken i botten. Sen kände jag hur hon kramade åt kuken med sina vältränade fittmuskler. Det blev för mycket. Karin måste ha anat vad som var på gång, eller också kände hon ryckningarna i kuken. ”Kom i mig, kom i mig” viskade hon fram. Jag fick en våldsam orgasm och kände att jag måste ha fyllt Karin helt med het sperma. Jag låg kvar på henne och kände hur hon kramade ur kuken med sina muskler. Hon kysste mig och jag log lite förläget. ”Tack” sa jag. ”Det var det bästa jag varit med om.” Jag gled ur henne och reste mig upp med en armhävningslik rörelse.

Hon vred på huvudet. ”Hur går det för dig då?” sa hon till sin make som slutat runka men låg ner på sidan med handen om den stenhårda och lite rödblåa kuken. ”Tack bra, man kanske kan få lite hjälp nu när du är klar med Tom” sa han. Karin rullade runt, kom upp på alla fyra och gränslade Johan som nu lagt sig på rygg. Hon hade vad jag märkt inte fått någon orgasm och var förstås fortfarande jättekåt och ville ha mer. Han gled in i henne utan att de ens behövde använda händerna. Karin dröp ju av könssafter och sperma. Hon påbörjade en våldsam ritt och de stora brösten skumpade upp och ner. ”Kom och smek mina bröst Tom” nästan skrek hon. Jag klev snabbt över till dem, ställde mig bakom henne och började krama hennes bröst ganska hårt. Brösten var verkligen stora och ganska tunga när de hängde fritt. Hon red Johan ursinnigt och la sina armar runt min nacke för att få stöd. Jag stod halvböjd över henne och smekte och knådade brösten när hon plötsligt började rycka i hela kroppen. Hon tog tag i håret och stoppade det i sin mun för att inte skrika. Johan grimaserade och höll hårt om Karins höfter, hjälpte henne i ritten. Hon fortsatte att rida genom hela sin orgasm och mot slutet av den flämtade hon ”Kom i mig nu älskling, fyll mig du också. Jag vill ha eran sperma i mig”.

Det hela var naturligtvis väldigt upphetsande och jag hade fullt stånd igen, som stod rakt in i övre delen av ryggen på Karin. ”Ahhhhh…” kom det från Johan när han släppte iväg sin sats rakt upp i Karin. Han fortsatte krampaktigt stötandet mot hennes underliv. Karin satt fortfarande kvar på Johan men vände huvudet och över delen av kroppen mot mig. Hon sög ivrigt in min lem i munnen och tryckte med ena tummen mitt mellan pungen och anus. Jag tog några steg så att hon lättare skulle komma åt. Med Johan under sig och mig på sidan knullade hon nu min kuk hårt med hela munnen. Håret svajade fram och tillbaka och hon tog ett nytt grepp runt mina skinkor. Jag började stöna högt och kände ilningen ändå nerifrån tårna när Karin stack in toppen av ena pekfingret i anus. Den andra utlösningen lät inte vänta på sig. Det kom säkert inte så mycket sperma den här gången men Karin svalde allt. Vi var svettiga alla tre och pustade ut ett tag i sanden innan vi gick ner till vattnet.

Vi solade, badade och snorklade sedan i vanlig ordning tills det var dags för lunch. Karin sa uppfostrande att jag inte får vara så slarvig med skydd som vi varit nu. Hon visste ju själv att hon var fri från sjukdomar, p-piller åt hon och sen visste hon ju att inte jag heller hade något eftersom jag ända fram tills nyss varit oskuld. Men jag skämdes lite för min egen obetänksamhet. Jag kunde ju inte veta något om Karin, och jag hade ju inte frågat heller direkt. Jag lovade att bättra mig i framtiden.

Tags: