Sexleksaker på nätet

Människor är djur och detta är grunden i våra köttsliga lustar. Våra lustar väcks inom oss för att vi ska gå ut och träffa andra, oftast av motsatt kön, och ha sex med för artens fortlevnad. Men i och med att vi ökat vår kunskap om oss själva och vår sexualitet så har många människor tröttnat på normalt samlag. Detta har medfört ett antal intressanta uppfinningar för egen njutning och för att öka njutningen vid samlag och erbjuda ytterligare sätt att njuta tillsammans. Dessa sexshoppar och deras produkter som dildos och massagestavar är något som en stor skara religiösa människor motsätter, de motsätter sig å andra sidan också sexualitet i alla bemärkelser. Utom den mellan gift (oavsett religion så finns det ofta ritualer för giftermål) man och kvinna, den sexualiteten är ok men bara utförd för att skapa barn.

Sedan kom explosionen av teknik. Vi fick Internet och information började flöda snabbare och snabbare. Idag hittar man det mesta inom sex och samlag på nätet. Man hittar även fetischer i alla de slag. En fetisch är något speciellt som gör någon sexuellt upphetsad, medicinsk fetisch så måste det vara en sexuell åtrå av ett specifikt föremål eller kroppsdel. Internet medför också att fler människor världen över började experimentera med sin sexualitet. Och detta öppnade upp en efterfrågan efter sexleksaker och sexhjälpmedel över Internet. Även om en majoritet idag är öppna med sin sexualitet på Internet så är samhället fortfarande stängt och att driva en sexshop som vanlig butik är ofta förknippat med protester och moraltanter.

Så vad kan man tänka sig hitta i en sexshop på Internet? allt man tänkas kan faktiskt. Från de mer normala dildos och massagestavar till avancerade sexhjälpmedel som är medicinskt framtagna för att hjälpa vid någon form av handikapp. Stor efterfrågan finns just på sexleksaker så som dildo och massagestavar, sexhjälpmedel t.ex. glidmedel samt porrfilmer och sexfilmer där samlag i olika konstellationer porträtteras samt även filmer av egen njutning med exempelvis dildo eller massagestav.

Att man dessutom kan handla saker på nätet gör att man kan göra det anonymt vilket är något som många föredrar då inköp av dessa produkter fortfarande inte är helt rumsrent och religiösa grupper som är emot hela sexualiteten hos människan tar stor plats i media. Och de flesta som bedriver sexshop på nätet har varit så smarta att man kan beställa paket via posten som inte direkt påtalar vad man handlat.

Så hitta din sexshop på nätet idag! alla kan vi behöva inspiration och leksaker ibland och med Internet så är det möjligt att experimentera helt fritt och så länge man inte bryter lagar och regler så är det mesta ok.

sexleksak-dildo

Dildon är en populär sexleksak

En dildo är en sexleksak ofta med ett naturtroget utseende, alltså lik en penis. Den används för kroppslig njutning vid masturbering eller som ett extra tillbehör vid samlag. Det råder lite oenighet om vad definitionen av en dildo egentligen är. Den generella tanken är att en dildo liknar en penis i storlek och form samt at den inte vibrerar. En del vill inkludera vibrerande anordningar i kategorin dildo och en del vill även räkna sådant som analpluggar till denna kategori. Men de flesta håller sig alltså till att beskriva den som en relativt naturtrogen avbild av penis som inte vibrerar.

Som ovan beskriver är alltså formen en dildo ges ofta en naturtrogen avbild av en mänsklig penis med variation i detalj rikedomen. Men dildos tillverkas alltså trots dessa oenigheter om vad som skall kategoriseras som en dildo i många olika storlekar, former, och typ av material. I till exempel Japan kan man hitta dildos som ser ut som tecknade figurer. En del dildo har texturer på ytan för att öka den sexuella njutningen medans andra kan vara helt släta. Det vanligaste användningsområdet är att använda den för vaginal samt anal penetration. Men givetvis finns det många andra sätt att använda en dildo, det är bara din fantasi som sätter stop.

Dildos har varit med oss i vår historia väldigt länge. Forskare har t.ex. i gamla gravar så gamla som 30000 år funnit batongliknande objekt bredvid kvinnokroppar. Dessa objekt har man ofta tolkat som någon slags vapen för att skydda sig. När det egentligen har varit väldigt uppenbart av formen och storleken på objektet att det varit till för något helt annat. Världens äldsta dildo vad vi känner till är en 20 centimeters dildo funnen i Hohle Fels Cave nära Ulm I tyskland. Inte ens de gamla Grekerna var dildolösa, man kan till och med se dildos avbildade i kvinnohänder på gamla urnor.

Ordet dildo kommer ursprungligen från den fallosformade peg som man ibland kan se hålla åror i dess position i båtar. Det är mycket troligt att namnet tagits från båtverktyg, som även givit namn åt staden Dildo nära Dildo Islands i Canada. Andra föreslår att ordet kommer från italienskans diletto, som betyder något i stil med svenskans glädja och fröjda. Ett annat gammalt grekiskt ord för dildo är godemiche, som är en avbild av en penis med ett tillhörande scrotum. Dildos har funnits sen urminnes tider och kommer säkerligen att följa med oss långt in i framtiden. Dildon är med andra ord här för att stanna.