Mest söka kategorin bland Svenskar på Pornhub

Den årliga listan från Pornhub är här, listan som visar de mest söka kategorierna på Pornhub från respektive land.
Likt tidigare år så har Svenskarnas favorit inte ändrat sig det minsta, något som knappast förvånar mig personligen.

Vilken är då den mest sökta kategorin på Pornhub?

Svaret är detsamma som tidigare år, analsex är den mest populära kategorin på Pornhub bland Svenskar.
Något förvånande kan man tycka men jag tror mig ha svaret på varför så är fallet och det kommer jag återkomma med senare i denna artikeln.

Vad föredrar våra Europeiska grannar på Pornhub?

Om vi ser till våra närmsta grannar så föredrar våra Danska grannar även de analsex, Norrmännen och Finnarna föredrar lesbiskt sex.
Tyskarna, Polackerna och Holländarna föredrar mogna kvinnor, så kallade MILFS.
Tar vi oss över Östersjön så föredrar Estland och Lettland Analsex men deras granne Litauen är inne på Lesbiskt sex.

Som ni ser det finns en stor mix i Europa över vad man föredrar att söka på för Sex hos Pornhub.

Varför gillar vi analsex så mycket?

Om vi ser på den här kartan så kan vi se att ett stort antal länder där Sverige haft stor migration ifrån även de gillar analsex. Kan det vara så enkelt att våra stora invandring från främst Mellanöstern har dragit upp siffran kring analsex något enormt och att även vi Svenskar egentligen föredrar Lesbiskt sex? Kvinnor och inte analsex.

Den frågan lär vi aldrig få något klart svar över men en oavsett en mycket intressant fråga som troligtvis finner sitt svar i att det är migrationen från analsex-älskande länder som drar upp statistiken.

Och varför föredrar man till exempel analsex i Mellanöstern, kan det bero på något mindre penisstorlek och att det känns mer trångt vid just analsex? För via sidan Allsizesmatter punkt com kan man tydligt se att Nordiska män har ett par större centimeter penis än just män från Mellanöstern.

Kan man se Svensk analsex via denna sidan?

Självklart kan man det, även om utbudet av Svensk analsex inte är så stort online så har vi lagt upp ett par videos. Du kan till exempel se den här mulliga Svenska tjejen som älskar analsex. Även den här MILFen med stor rumpa älskar analsex som ni kan se i den här videon.

Något mer intressant från den här sammanställningen?

Det skulle i så fall vara det faktum att ett av världens absolut mäktigaste länder när det kommer till porr har gått från att föredra Lesbiskt sex till Svarta tjejer. Så kallade Ebonys, ofta kallade Afroamerikaner. Detta är troligtvis första gången någonsin det är så här stort intresse i USA efter just svarta tjejer men kul att även de vackra mörka tjejerna får den uppmärksamhet de förtjänar.

Självklart finns det även en sida för just vita män som föredrar svarta kvinnor, sidan heter på Engelska White men & black women och där kan du specifikt se vita män som har sex med Svarta kvinnor. En trend som alltså exploderat i USA på senare år. En trend som kanske även når Sverige inom några år?