Dejta snygga Svenska brudar

Vi alla drömmer om att träffa snygga brudar dagligen och i Sverige finns det gott om dom men hur gör man för att träffa en snygg brud. Det finns fler sätt, en del träffar dom på krogen och andra på nätet.

På nätet kryllar det av snygga brudar som letar efter snygga män att träffa, även fula killar kan träffa snygga brudar men då gäller det att bruden ser bortom utseendet. Är du en person som kanske inte har utseendet på din sida gäller det att du har talförmågan. Det är något som många snygga brudar tänder på otroligt mycket.

När jag letar efter snygga brudar på nätet så testar jag ofta såkallade sexdating sidor som finns ett flertal på nätet, jag väljer en av sidorna och skapar min profil, det är viktigt att du gör en seriös profil med en bild på dig själv för skulle du lyckas få till en dejt med bruden så gäller det att profilbilden du använt och profilen du skrivit verkligen stämmer överens med dig annars lär bruden lämna dejten snabbare än hon kom.

När du väl är inloggad på sidan finns det flera olika funktioner som du kan använda dig utav, jag brukar använda mig utav sökfunktionen och leta efter brudar som bor i samma län som mig, jag skickar ett PM till cirka hundra brudar och hoppas på svar, av cirka hundra skickade mejl så brukar 25% svara. Av dom 25% så brukar cirka 3% leda vidare till mer seriöst snack och eventuellt en träff.

Här nedan ser ni några egenskaper som tjejer tycker är viktigt hos en pojkvän:

1.Han har fina ögon
2.Han säger jag älskar dig minst en gång om dagen=)
3.Han gör frukost till mig VARJE dag<3<3<3<3
4.Han kan inte somna utan godnattpussen
5.Han är överintelligent så det gör inget om jag är korkad
6.att han har samma humor som jag
7.Han är en kung i sängen.
8.han kommer inte i sängen om inte jag kommer för det ska inte vara orättvist haha=P
9.att han kan laga god mat
10.Han tycker att vårat förhållande ska vara jämställt så vi gör allt 50/50 inom hushållssysslor:)

1. Han har fina ögon
2. Han har raka,snygga &vita tänder
3.Han är en guud på motocross
4. Han har jävligt snygg häck ; )
5. han har sexig mage
6. Han har fräknar ( vilket är jävligt fult på andra enligt mej , men så sjukt sexigt på honom ! )
7.Han säger gulliga saker till mej hela tiden
8. Han är en sån jävla skön person & vi passar så fruktansvärt bra ihop
9. Han är så underbar att bara ligga och hålla om
10. Han är så generös & skämmer verkligen bort mej : )

1. Hans lockiga hår (även fast han inte gillar det, jag ÄLSKAR det!)
2. Hans kropp, väldigt smal med slanka tydliga muskler på armarna. Yum!
3. Att han alltid säger hur vacker jag är, och man hör att han menar det på riktigt.
4. Att han pratar om att skaffa barn när vi gått ut skolan och har fast ekonomi
5. Att han blev lite smått avis för att jag funderade på att flytta ut med en polare, eftersom han ville bo med mig.
6. Att han låter mig bestämma helt fritt vart vi ska åka på semester
7. Att han stöttar mig enormt med att bli frisk från ätstörningar.
8. Hans humor som gör att man blir glad när man är ledsen
9. Att han kan se rätt igenom fasaden, han ser om jag försöker dölja att jag är ledsen, och pratar ut om det istället.
10. Att han är kreativ och alltid har nya idéer om allt.

1. Han är sådär snygg så att jag hajar till ibland när jag ser honom, när tanken slår mig att han är så grymt snygg.
2. Att han ger mig komplimanger nästan dagligen.
3. Han har en underbart snygg frisyr.
4. Han har piercingar och tatuering!
5. Han är omtänksam både mot mig och andra.
6. Att han inte är svartsjuk, i alla fall så att det inte stör på något sätt.
7. Att pussar mig i panna och håller om mig – ofta.
8. Han kallar mig älskling även när andra kan vara i närheten, som föräldrar eller så.
9. Han väldigt snygg klädstil.
10. Att han har sådan förståelse för allt, om jag är butter, nedstämd eller så.

1. Hans utstrålning
2. Hans mystiska Ögon
3. Hans underbara rumpa
4. Hans känsla för kläder (som jag inte har xD)
5. Hans armar (jag dör för armar)
6. Hans ärr. Han har flera men orsaken är okänd. Jag älskar dem iallafall 😀
7. Han är så ansvarsfull
8. Han kan hitta nåt positivt i allt.
9. Han hjälper mig när jag har mensvärk (;
10. Hans målmedvetenhet
11. Hans syn på livet trots allt han har gått igenom.

Lycka till med att finna din snygga brud!