Om oss och sveriges bästa sida för erotik – GratisErotik.se

  • 5 månader ago
  • 0
  • Author: Robin

Välkommen till Sveriges största och bästa sida för gratis erotik videoklipp och annat smått och gott. Vi är ett Svenskt par som dagligen jobbar med att samla in de absolut bästa Svenska erotiska videoklippen från diverse sexstreamingtjänster för att du som besökare enkelt ska kunna ha alla videos på ett och samma ställe. Om du besöker denna sidan dagligen så kommer du garanterat inte bli besviken över hur mycket nytt erotiskt material som kommer upp.

Hur gör vi då för att samla in de bästa videoklippen? Jo det är egentligen en ganska så enkel process, vi söker dagligen igenom ett tjugotal handplockade sidor efter nya videos som har en koppling till Sverige och i vissa fall övriga länder i Skandinavien då vi anser att dessa är mest relevanta för våra besökare. Eftersom vi är ganska lika våra grannländer så både tror och hoppas vi att våra besökare känner en attraktion till även dessa videos.

Sexfoton är också något som vi försöker samla in men som inte har prioriterats tidigare, vi sitter på en stor databas av amatör bilder på Svenskar som självklart kommer att delas på denna sidan inom en snar framtid.

Något som vi har märkt är att flera av våra besökare har ett stort intresse av att se sexnoveller på denna sidan, just nu så går vi i planerna att göra en totalrenovering av denna sidan och inkludera en sektion för just sexnoveller. Självklart kommer ni som medlemmar kunna skicka in era egna alster och vi kommer publicera det om det håller hyfsad kvalitet.

En sak som vi tycker är mycket intressant är ett fenomen som inte riktigt har etablerat sig i Sverige som kallas webcam shower eller som vissa väljer att kalla det, Camsex. Denna typen av sidor låter dig som besökare betala en liten peng för att få se exakt det du vill i Webcam, detta är något som vi anser är framtiden och kommer dra ifrån diverse porrsajter. För vem vill inte få exakt det som man söker efter? Självklart finns det också ett stort antal Svenska amatörer som visar upp sig på denna typen av sidor och det blir fler och fler.

Har du några synpunkter eller frågor gällande i stort vad som helst så är du välkommen att kontakta oss, kanske gäller det att du vill posta en video från dig och din partner på sidan eller vill du ha någon typ av samarbete med oss. Vi når ut till flera tusen Svenskar varje vecka och vi växer för varje månad som går, skulle det inte vara lite tändande att låta flera tusen Svenskar sen på när du och din partner har sex?